Näringslivsdagen 2018 i Linköping

Den 15 februari 2018 arrangerades Näringslivsdagen i Linköping. På uppdrag av Linköpings Kommun av Entreprenörsdriv var på plats och gjorde podd. Här hittar du alla intervjuer.


247 Vi möter Giovanna Hilke – Hilkeindesign

Giovanna Hilke driver företaget Hilkeindesign AB, ett inredningsföretag med webbbutik, butik, styling och eget varumärke.

“Visionen om att starta upp något med harmoni, envishet och kärlek. Att sträva mot att kunderna kommer tillbaka, kanske bara för att säga hej – vi älskar våra kunder”.
www.hilkeindesign.se

 


248 Vi möter Mats Olsson på Kairos Future

Mats Olsson jobbar med global omvärldsanalys på Kairos Future, Vi pratar om framtidsspaning, globala trender och att förändra sig.
www.kairosfuture.com


 

249 Vi möte Daniel Czitrom – Upphandlingsstrateg på Linköpings Kommun

Linköpings Kommun köper varor och tjänster för flera miljarder varje år. Vi pratar med Daniel Czitrom om hur företag kan sälja till kommunen.


250 Vi möter Johan Hägg på Nira Dynamics

NIRA Dynamics är världsledande när det gäller sensorlös däcktrycksövervakning på bilar. Johan Hägg är marknads- och försäljningschef och berättar om hur de lyckas ligga i framkant, om företagskulturen och hur de hittar personal.
www.niradynamics.se


251 Vi möter Alisa Basic & Johanna Wiklander – Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen Linköpings Kommun

Alisa Basic är kontorschef på Plankontoret och Johanna Wiklander är stadsarkitekt på Linköpings Kommun. Vi pratar stadskärnor och vilken roll det spelar för företagandet och stadens attraktionskraft.


252 Summering av Näringslivsdagen 2018 i Linköping – med Pia Carlgren

Pia Carlgren, näringslivsdirektör i Linköpings Kommun, summerar Näringslivsdagen 2018. Vi hör även några röster från deltagare.


Inför Näringslivsdagen mötte vi Erik Åqvist.

 

Fortsätt följa Linköping kommun på Facebook och LinkedIn; Näringsliv och tillväxt i Linköping.