Om oss

Det är vi som gör podcasten Entreprenörsdriv

Den ena halvan är Magnus H Johansson

Magnus brinner för att inspirera och utveckla individer så att de maximerar sina resultat.  Magnus är en av Sveriges främsta experter inom försäljning & service. Han är en erfaren föreläsare och utbildare och har sedan 2007 hjälpt över 500 företag att motivera sin personal och förbättra sina säljresultat. Magnus har är författare till böckerna “Myror kan fånga elefanter” och “Försäljning- Enklare än du tror“. Han publicerar regelbundet nya artiklar på Linkedin och i ett antal olika affärstidningar.

Mer information om Magnus och hans uppdrag hittar du via EQP Business School.

Den andra halvan är Tomas Tränkner

Tomas är egenföretagare inom digital marknadsföring. Han hjälper företag med digital synlighet och kommunikation. Just nu är podcasting mycket efterfrågat, men även uppdrag som talare, skribent och content strategi. Han brinner för att utveckla verksamheter och affärer med moderna metoder i bagaget, och driver företaget Slipsten Marknadsutveckling AB tillsamman med Magnus Johansson.  Tomas är civilingenjör inom materialvetenskap med stort intresse för kommunikation, modern marknadsföring, entreprenörskap, ledarskap och försäljning. Hans skriver artiklar i tidningar och på Linkedin och föreläser.

Här är några länkar till Tomas senaste artiklar inom marknadsföring:

Första avsnittet av Entreprenörsdriv kom ut den 15 juni 2015. Det började med att Tomas frågade Magnus om han ville vara med och göra en podd. Varför inte tyckte Magnus. Sedan dess har vi hållit på.

Lyssna på vårt första avsnitt här

Vi har ett brett fokus inom entreprenörskap. Allt från finansiering och styrelsearbete till ledarskap och personlig utveckling. Bredden gör Entreprenörsdriv unik, den är idag Sveriges enda oberoende Entreprenörspodd med denna inriktning.

Du kanske undrar hur många lyssnare vi har? Det ligger i storleksordningen 10 000 nedladdningar i månaden (oktober 2017) och ökar långsamt. Ett nytt avsnitt kommer ut varje söndag kl 0930. Ibland publicerar vi avsnitt mitt i veckan. I genomsnitt har vi publicerat ett avsnitt var 4:de dag sedan starten och så lär det fortsätta. Det finns så mycket att berätta och så många spännande personer att intervjua.

Entreprenörsdriv läggs upp på Libsyn. Därifrån återges podden via RSS flödet till iTunes, Acast, Stitcher och många andra platser. Podden ligger även på Soundcloud (vi testar det).

Nästan alla avsnitt har en bloggpost. Fram till och med avsnitt 149 finns bloggen på www.bloggen.entreprenorsdriv.se, och från och med avsnitt 150 på  www.entreprenorsdriv.se .

Vill du vara gäst i vår podd?

Vi får många förfrågningar från personer som vill vara med i podden Entreprenörsdriv. Tyvärr kan vi inte tillgodose alla önskemål, men du kan alltid skicka ett mail och presentera dig så tar vi kontakt med dig.

Vill du sponsra vår podd?

Det finns olika möjligheter att samarbeta med oss. Dels kan du medverka som sponsor i avsnitt. Vi kan också ta med vår podd till ditt event och intervjua personer. Så har vi gjort på Stora Styrelsedagen, Norrköping Business Week och Näringslivsdagen i Linköping och Linköping Business Week. Kontakta oss så tar vi en dialog om vilka möjligheter som är bäst.

Vi gör även systerpodden Säljdriv. Lyssna gärna på den om du gillar försäljning.