Om podden

Det är Tomas Tränkner som gör podcasten Entreprenörsdriv

Jag är egenföretagare inom podcasting. Han hjälper företag med digital synlighet och kommunikation. Jag producerar en rad podcast för företag och organisationer.  Jag brinner för att utveckla verksamheter och affärer med moderna metoder i bagaget, och driver företaget Slipsten Marknadsutveckling AB.  Jag är civilingenjör inom materialvetenskap med stort intresse för kommunikation, modern marknadsföring, entreprenörskap, ledarskap och försäljning. Här är några länkar till Tomas senaste artiklar inom marknadsföring:

Podden har ett brett fokus inom entreprenörskap. Allt från finansiering och styrelsearbete till ledarskap och personlig utveckling. Bredden gör Entreprenörsdriv unik, den är idag Sveriges enda oberoende Entreprenörspodd med denna inriktning.

Du kanske undrar hur många lyssnare vi har? Det ligger i storleksordningen 10 000 nedladdningar i månaden . Ett nytt avsnitt kommer ut varje söndag kl 06.00. Ibland publicerar vi avsnitt mitt i veckan. I genomsnitt har vi publicerat ett avsnitt var 4:de dag sedan starten och så lär det fortsätta. Det finns så mycket att berätta och så många spännande personer att intervjua.

Entreprenörsdriv läggs upp på Libsyn. Därifrån återges podden via RSS flödet till iTunes, Spotify, Acast, Stitcher och många andra platser.

Nästan alla avsnitt har en bloggpost. Fram till och med avsnitt 149 finns bloggen på www.bloggen.entreprenorsdriv.se, och från och med avsnitt 150 på  www.entreprenorsdriv.se .

Vill du vara gäst i Entreprenörsdriv?

Jag får många förfrågningar från personer som vill vara med i podden Entreprenörsdriv. Tyvärr kan vi inte tillgodose alla önskemål, men du kan alltid skicka ett mail och presentera dig så tar jag kontakt med dig.

Vill du sponsra vår podd?

Sponsorer i podden förekommer med jämna mellanrum. Det finns olika möjligheter att samarbeta med oss. Dels kan du medverka som sponsor i avsnitt där jag gör ett ordinarie avsnitt/intervju med dig. Jag kan också ta med podden till ditt event och intervjua personer. Så har vi gjort på Stora Styrelsedagen, Norrköping Business Week och Näringslivsdagen i Linköping och Linköping Business Week. Kontakta mig så tar vi en dialog om vilka möjligheter som är bäst.