I det tredje avsnittet med Magnus Franzén pratar han om vad som krävs för att lyckas som matproducent. Det handlar om kvalitet, innovation, och anpassning till marknadstrender. Produktutveckling och kundrelationer är avgörande för att hålla sig konkurrenskraftig. Magnus beskriver hur branschen har förändrats med tiden, där konsumenter blivit mer öppna för nya smaker och influenser från olika kulturer.
- Hem
- Om podden
- Föreläsningar
- Att göra podcast
- Kontakt
- Kategorier
- Innovationsveckan i Norrköping 2017
- Ledarskap & personlig utveckling
- Marknadsföring
- Försäljning
- Startups och finansiering
- Företagande och entreprenörskap
- Ekonomi & Juridik
- Östgötaforum 2016 – Linköping
- Stora styrelsedagen 2016
- Näringslivsdagen 2017 i Linköping – tema digitalisering
- Näringslivsdagen 2018 i Linköping
- Norrköpings Näringslivsmässa 2017
- UF Ung Företagsamhet – Entreprenörskap på riktigt 2018 i Östergötland
Byggd av Kreativ Kraft