Innovation week i Norrköping 2017 – del 1

Här kommer den första delen av intervjuer vi gjorde under Innovation Week i Norrköping den 8 och 9:de november 2017. Avsnitten är sponsrade av Swedbank.

221 Emma Trygg – 19 år och författare, föreläsare och inspiratör


Under Innovation Week i Norrköping möter vi Emma Trygg. Hon är 19 år och redan författare till två böcker, föreläsare och inspiratör.

 

 

222 Epishine utvecklar organiska solceller med en fantastisk potential

På Innovation Week i Norrköping träffar vi Mattias Josephson, VD på Epishine. Han berättar om deras fantastiska organiska solceller och vad de tänker om framtiden.

223 LEAD – Maria Bolin berättar om den framgångrika företagsinkubatorn

Under Innovation Week i Norrköping träffar vi Maria Bolin som är VD på LEAD, en av dem mest framgångsrika företagsinkubatorerna i Sverige. Hon berättar om kommersialisering av kunskap och utveckling av företag.

 

224 Worldish – teknik som löser kommunikationshinder mellan människor

På Innovation Week i Norrköping möter vi Worldish. De utvecklar en digital lösning för att bryta språkbarriärer inom sjukvården.

 

225 Nyåkers Pepparkakor – Christoffer Öhberg berättar om sin företagsresa

På Innovation Week i Norrköping träffar vi Christoffer Öhberg, som berättar om sin företagsresa på Nyåkers Pepparkakor.

 

226 Johanna Jeansson på Dagens Industri om utmaningar med den digitala eran

På Innovation Week i Norrköping träffar vi Johanna Jeansson, skribent på Dagens Industri. Vi talar om vad som är på gång att hända i samhället och företagandet på grund av digitaliseringen, och utmaningar med den digitala eran.